Krendl Isoleringsmaskiner
Isolerer deg med:
  • Papirull isolasjon
  • Treull isolasjon
  • Glassull isolasjon
  • Steinull isolasjon
  • EPS granulat
  • Perlitegranulat
Kontakt oss for mer informasjon om isolasjonmaskinen som passer Dine behov.
kontakt os
KRENDL FG425

Krendl FG425 Glas Master er spesialdesignet til små eller mellomstore håndverksbedrifter og entreprenører. FG serien er ny, den er laget av Krendl i 2012 for å imøtekomme den økende etterspørselen. Denne FG modellen er i stand til å blåse alle former for glassfiberbasert isolering. Modellen er den minste i serien av isoleringsmaskiner designet for glassfiberisolering. Den er montert med en spesiallaget plasthopper som gjør at vekten holdes nede.

LES MER

KRENDL FG425

Skovlundgaard Byg

Skovlundgaard Byg udfører alt inden for tømrer og snedker arbejde. Virksomheden bliver drevet af  Steen Lauersen, og med stor erfaring indenfor tømrer arbejde udføres alle typer opgaver med omtanke og godt håndværk.

 

" Jeg har en enkeltmandsvirksomhed, som hovedsagelig arbejder med traditionel tømrearbejde. I 2011 tog jeg beslutningen at sætte en ekstra gren på min virksomhed og starte isoleringsdelen. Mit mål var at bruge isoleringsmaskinen til egne opgaver til at starte med, og så se om rene isoleringsopgaver ville komme. Jeg blev rådgivet af CBI Danmark til at investere i en forholdsvis lille Krendl 475. Denne maskine har levet 100% op til mine forventninger, og i dag isolerer jeg ca. 15 opgaver om måneden med denne maskine og den fungerer perfekt."

 

Med Venlig Hilsen

Steen Lauersen, Skovlundgaard Byg

 Design: MediaConnect